۱۸ مهر ۱۳۸۷, در ۴:۳۸ ب.ظ

شرکت صنعتی PB panel ، ایران …

Share

امروز داشتم توی گوگل ریدرم فید های مربوط به معماری رو می خوندم که چشمم به این پروژه افتاد که در سایت WAN  که یکی از معتبر ترین سایت های معماریه معرفی شده بود. اولین باریه که اخبار مربوط به بنایی جدید رو که توی ایران ساخته شده در یک همچنین سایت معتبری میبینم. واقعا” باید تبریک گفت به گروه آراد، طراحان این بنا :

سایت بنا در ۳۵ کیلومتری تهران، در شهرک صنعتی پرند واقع شده است. هدف از این پروژه  تعویض ساختار قدیمی این کارخانه با بنایی جدید و مدرن صنعتی  که توانایی بالایی در تولید محصولاتش داشته باشد بوده است. البته کارفرمای این پروژه (شرکت پایکار بنیان که قطعات و پانل های پیش ساخته تولید می کند ) خواستار بنای صنعتی ای بوده که هیچ تشایهی به بناهای قدیمی صنعتی که در ایران است نداشته باشد.

این ساختمان شامل ۳۷۰۰ متر مربع زیربنا ، که شامل  ۳۵۰ متر مربع که به صورت نیم طبقه برای اسکان کارکنان و ۵۰۰ متر مربع برای بخش های اداری و بخش های طراحی  است میشود. علاوه بر آن ساختمان مدیریتی این بنا که ۵۰۰ متر مربع وسعت دارد با استفاهده از یک پل به ساختمان های اصلی متصل شده است. همچنین یک سرس ساختمان فرعی با وسعت ۲۰۰ متر مربع هم در سایر بخش های این پروژه وجود دارد.

تمامی سعی گروه سازنده بر این بوده تا با امکاناتی که دارند، متفاوت ترین ساختار مدولاری که می توانند اجرا کنند را برای این بنا پیشنهاد دهند، به همین علت این بنا هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی، یکی از بهترین نمونه های معماری صنعتی ( در ایران ) محسوب می شود.
+ میتونید توضیحات بیشتری  که در سایت “آراد” قرار داده شده رو از اینجـــــــا دانلود کنید

پست های مرتبط

{ 6 نظر… نظرات را بخوانید یا یک نظر اضافه کنید }

تراموا ۱۸ مهر ۱۳۸۷, در ۱۱:۲۷ ب.ظ

بعد من اون قالب رو فرو کنم تو ماتحتم؟!

پاسخ دادن

تراموا ۱۹ مهر ۱۳۸۷, در ۱۲:۳۰ ق.ظ

نه! تو وردپرس به قالب دسترسی نیست

پاسخ دادن

آرش ۲۲ مهر ۱۳۸۷, در ۱۲:۳۰ ق.ظ

خیلی قشنگه،اولین باره تو ایران معماری به این مدرنی می بینم

پاسخ دادن

مهران ۱۲ آبان ۱۳۸۷, در ۴:۴۸ ب.ظ

من الان ترم چهار معماری ام.موضوع درس طراحی فنی ماطراحی نمایشگاهه ازقضاطرح پیشنهادی ماباطرح این کارخونه شبیه همه.حالانمیدونم کارماکپی یاکاراونا!ولی اینومیدونم که کار ما حاصل تلاش خودمونه.فقط باید اینو یه جوری به استاد ثابت کنم!

پاسخ دادن

هومن ۱۲ آبان ۱۳۸۷, در ۱۰:۵۳ ب.ظ

این مشکل خیلی پیش میاد! فکر کنم طبیعی هم هست! چون همه به دنبال یک چیز ایده آل برای یک منظور خاص هستند و در خیلی از موارد جواب ها مشابه میشن؛ ولی امان از حرف مردم … ;) :)

پاسخ دادن

reza ۲۲ دی ۱۳۸۷, در ۱:۵۶ ب.ظ

aalie khoshhalam mishnavam mam darim mirim too doar

پاسخ دادن

نظر خود را بگویید

نوشته ی قبلی:

نوشته ی بعدی: