
زاها حدید برنده ی رقابتی شده که برای طراحی کتابخانه و مرکز آموزشی اقتصاد و تجارت دانشگاه Vienna در اتریش برگزار شده بود.مرحله ی اول این رقابت با ۶ معمار و مرحله ی دوم با ۳ معمار برگزار شد و در نهایت طرح زاها حدید به عنوان طرح برتر شناخته شد. این ساختمان ۲۸۰۰۰ متر مربعی به عنوان بخش مرکزی پردیس جدید این دانشگاه استفاده خواهد شد. این مرکز آموزشی شامل بخش هایی مثل کتابخانه، کلاس های آموزشی، اتاق های اداری و مدیریتی ، مرکز دانشجویی، فروشگاه کتاب و رستوران است.

این بنای جدید، مانند بسیاری از کار های زاها حدید، بنایی است با گوشه های تیز که در مرکز دانشگاه خودنمایی می کند؛ به عبارت دیگر، طرح جدید، مانند مکعبی است که در آن هم گوشه های تیز مایل و هم گوشه های استوار و عمودی دیده می شود. بیشترین طول در این ساختمان ۱۳۶ متر، بیشترین عرض ۷۶ متر و حداکثر ارتفاع، ۳۰ متر است ( این ساختمان در ۵ طبقه اجرا می شود )

+ سایت این دانشگاه












{ 8 نظر… نظرات را بخوانید یا یک نظر اضافه کنید }
واقعا جالبه , این دانشگاه خودش یک جاذه بست برای رقابت وارد شدن بش , باید با دانشگاه های علمی کاربردی خودمون مقایسش کنیم lol
باید بود و دید
سلام . … خوبی هومن ؟ برگشتم از سفر …((:
به عنوان یه حدید شناس میگم :
این کارش هم مثله بقیه کاراش قشنگه اما تا زمانی که کار کردند تو این فیلد فقط در انحصار یک سری آدم خاص باشه ……
خوش برگشتی :)
خب آره؛ ولی نظر من رو که درباره ی کارهای زاها حدید میدونی … D:
bos
سلام اگه بازم در مورد کارای زاها خبری نوشتی به منم خبر بده لطفا! من دانشجوی رشته ی معماریم و کارای این خانم رو واقعا دوست دارم چون اکثر کارای این زاها گوشه های تیز داره!
یه سوال؟ می دونی الان در حال حاضر کجا تدریس می کنه کدوم دانشگاه؟
سلام
درمورد کار زاها حدید مطلب کامل تر داری ممنون مطالب خوبی بود
مرسی
با سلام. اینکه کارهای معمار خوبی مثل حدید رو به نقد یا نمایش میذارید کار جالب و قابل تقدیریه. اگه میشه یه اطلاعاتی از ÷یتر ایزمن و کارهاش و سبک روز در معماری الان رو هم در ساییتتون بذارید ممنوون میشم