بهترین های این هفته ؛ شماره ی چهار
بهترین های این هفته ، با دو روز تاخیر تقدیم به شما می شود. عذر خواهی می کنیم به خاطر تاخیر به وجود آمده. فصل شروع امتحانات است و کمبود وقت … :)

در اسپانیا، پرتغال و کشورهای آمریکای لاتین، از گذشته ها خانه های بزرگی ساخته میشده که به اصطلاح به آنها Quinta می گویند. در پروژه ای که مشاهده می کنید یکی از همین خانه ها را مشاهده می کنید، با تفاوت اینکه افراد ساکن، پول کافی برای اتمام کل پروژه را نداشته اند و تنها می توانستند نصف پول پروژه را پرداخت کنند، برای همین منظور، معمار این بنا، با ایده ای جالب، خانه ای را طراحی کرده که به مرور قابل کامل شدن باشد.
+ اطلاعات بیشتر در Arch Daily

خانه ی شناوری از گروه MOS . فکر نمی کنم لازم باشد در باره ی ویژگی خاص این خانه چیزی بگویم. ایده ای که معمار بنا برای بهره گیری هرچه بیشتر از محیط طبیعی و زیبای دریاچه اجرا کرده.
+ اطلاعات بیشتر در Arch Daily

خانه ای از PS Arkitektur که از آن به عنوان modernist cabin یاد شده. خانه ای با کلیه ی امکانات رفاهی برای اقامت در یک فضای سرد و برفی.
+ اطلاعات بیشتر در Remodelista

شاید باورش سخت باشد، ولی محلی که مشاهده می کنید، از تغییر کاربری یک انبار غله ایجاد شده. کاربری فعلی این محل، یک اتاق ملاقات برای هنرمندان، قسمتی مسکونی و همچنین یک گالری کوچک هنری است.
+ اطلاعات بیشتر در Remodelista

خانه ی بعدی هم یک تغییر کاربری بسیار جالب است. تغییر کاربری یک گاراژ دورافتاده به یک خانه ی مدرن و امروزی.
+ اطلاعات بیشتر در Remodelista

خانه ای مینیمالیستی به نام T-House ، کاری از گروه طراحی Kubota Architect .
+ اطلاعات بیشتر در What We Do Is Secret

اطاقکی مدرن از دسته ی خانه های پیش ساخته که به خاطر خودکف بودن در تامین انرژی ، در اروپا و آمریکا بسیار مورد توجه هستند. این اتاقک که از جنس چوب و فولاد است، به قول شرکت سازنده اش قابلیت تبدیل به هزاران کاربری مختلف را دارد.
+ اطلاعات بیشتر در Jetson Green

خانه ای روستایی در جنوب غربی فرانسه. با اینکه این خانه در یکی از روستاهای فرانسه ساخته شده، ولی قابلیت های آن در کنترل انرژی برای مصارفی مثل گرمایش و سرمایش، آن را به یکی از بهترین خانه های سبز تبدیل کرده.
+ اطلاعات بیشتر در Archidose
ارسال شده در دسته ی بهترین ها











