۲۰ اسفند ۱۳۸۸, در ۱۱:۴۱ ق.ظ

طراحی با خطوط ؛ سوییس

Share

طراحی سوییسی طرح جالبی را برای راه رو های یک شرکت در بازل سوییس پیشنهاد کرده است. طرح هایی که با خطوطی بسیار ساده ایجاد شده و سعی کرده تا کمبود های فضا را به نحوی متفاوت جبران کند.

اما نکته ی جالبتر این طراحی اینست که طراح ۵ نقطه ی خاص را تعریف کرده که اکر از آن نقاط به این خط ها نگاه کنید، امتداد آنها میتواند با هم کار کند و یک شکل کلی را در نظر شما القا کند. برای مثال در تصویر اول خطوط دیوار سمت راست ( خط های کف پنجره و … ) در امتداد خطوط دیوار روبرو و سمت چپ قرار میگیرد.

پست های مرتبط

{ 8 نظر… نظرات را بخوانید یا یک نظر اضافه کنید }

aMiN ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, در ۱۲:۰۹ ب.ظ
iHadi ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, در ۲:۲۵ ب.ظ

درود،
فوق‌العادست/.

پاسخ دادن

amin ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, در ۱۲:۰۵ ق.ظ

جالبه
موفق باشی

پاسخ دادن

نارکولپسی ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, در ۱:۳۵ ق.ظ

عجب ایده ای پسر….
فقط یه سئوالی چطور این نقاط رو محاسبه کرده؟ قبل از اجرا منظورمه

پاسخ دادن

پژمان ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, در ۱:۲۰ ق.ظ

خیلی ساده میشه با هر برنامه سه بعدی این کارو کرد . تو اسکچاپ این طرحو به عنوان متریال به یک صفحه بده بعد تو راست کلیک گزینه texture اونو به صورت projected در بیار . سپس ابزار مترال رو انتخاب کن و با کنترل روی او سطح کلیک کن و سپس متریال پروپکت شده رو به همه سطوح بده . حالا اون دیوارو به صورت نما ببین و با لایوت یک پلات مقیاسدار مثلا 1:50 ازش بگیر بده دست اوستا برات مثل هلو خطا رو درش میاره ! محاسبه و … مال اون زمانی بود که دستی بود . از وقتی کامپیوتر اومد سه بعدی هم باهاش اومد .
هر چند بعضیا هنوز از کامپیوتر به عنوان ابزار ترسیم 2 بعدی کار میکنند … پلان سپس نما سپس سکشن … که خوب مسخره است ! ابزاری که میشه باهاش تو فظا سه بعدی کشید رو در حد یه کاغذ دو بعدی کارکردن .

پاسخ دادن

ساحل ۱۴ فروردین ۱۳۸۹, در ۹:۵۵ ق.ظ

سلام.اول نظرم راجع به ابن کار بگم:خیلی ایده نو وجالبیه.بعد اینکه،من امروز تصادفا این سایت رو دیدم و با توجه به علاقتون به استفاده از کامپیوتر فکر کردم اگه امکان داشته باشه یه راهنمایی ازتون بگیرم.شما با sketch up کار می کنید؟برای render کردن از چه برنامه ایی استفاده می کنین؟ v-ray یا indigo؟

پاسخ دادن

soraya ۴ فروردین ۱۳۸۹, در ۵:۲۴ ب.ظ

من که خوشم نیومد خیلی اعصاب خورد کنه!

پاسخ دادن

pezhman tayebi ۱۵ فروردین ۱۳۸۹, در ۴:۵۸ ب.ظ

@ ساحل:
از وی ری استفاده میکنم و از کمک کردن بهتون بسیار خوشحال میشم .

پاسخ دادن

نظر خود را بگویید

نوشته ی قبلی:

نوشته ی بعدی: